top of page

CA L'ANGEL

UNA NISSAGA DE CARNISSERS AMB QUASI 100 ANYS D'HISTÒRIA! 

DE PERAMOLA AL MÓN

Ca l’Àngel és el resultat d’un llarg llinatge familiar dedicat a la venda de carn de corder, l’ elaboració i comercialització d’embotits artesans. La nostra carnisseria familiar està ubicada a la petita localitat de Peramola (Alt Urgell).

El negoci va néixer a principis del S.XX, en un moment en què les nostres generacions passades, amb la voluntat de prosperar van iniciar aquest projecte de vida. Van començar amb 4 xais i avui en dia tenim cura d’un ramat amb més de 1000 caps de bestiar.

Els inicis van ser durs, els nostres rebesavis venien la carn de corder a l’entrada de casa seva i a dia d’avui ens posem de cara al públic a la nostra carnisseria i realitzem tots els elaborats en un nou obrador adjunt acabat d’estrenar. És un plaer poder atendre a clients provinents d’arreu de Catalunya!

Ca_l'Angel_Familia.jpg
Ca_l'Angel_Familia_petita.jpg

Sí, creiem fermament que consumir productes de proximitat és sinònim de sostenibilitat i territori. És fonamental apostar per productes locals per reduir l’impacte mediambiental, ajudar a impulsar l’economia circular i gaudir d’una bona alimentació.

Estem compromesos amb el territori. Pasturem als voltants de Peramola, d’aquesta manera contribuïm al manteniment del sotabosc en crear tallafocs naturals per evitar incendis.


Després de tots aquests anys d’història, podem afirmar que a Ca l’Àngel es preserva amb gran il·lusió la tradició dels nostres avantpassats.

PRESENT I PASSAT 5 GENERACIONS AMB UN OBJECTIU COMÚ, OFERIR LA MILLOR CARN DE CORDER ALS NOSTRES CLIENTS! 

1927 - La llavor del nostre negoci. Concepció Selva i el seu marit, Àngel Orrit (primera generació), van començar la tradició xarcutera de la nostra família.

Per aquella època, la família menava les terres i cuidava el bestiar d'una gran família del poble. Les ganes de prosperar i l’enginy els van dur a noves maneres de guanyar-se la vida. Aleshores, van decidir començar a vendre carn de xai a l’entrada de casa seva als veïns del poble.

1948 - Uns anys més tard, el fill del matrimoni Àngel Orrit i la seva esposa Elvira Armengol (segona generació), van consolidar el projecte i van llogar la carnisseria de Peramola, propietat de l’ajuntament. Finalment la van comprar.

1961 - Josep Orrit, tercera generació, casat amb Maria Bach decideixen deixar de ser intermediaris i dedicar-se exclusivament a comercialitzar la carn del seu propi ramat a la carnisseria.

1983 - La carnisseria de ca l’Àngel estava ubicada al Carrer Major de Peramola, L’any 83 es trasllada a l’Avinguda Roser Rosa fins EL dia d’avui.

Fins a l’actualitat - Actualment conviuen la quarta i la quinta generació al capdavant del negoci per poder continuar oferint carn de corder de qualitat a un preu just i honest.

QUI HI HA ACTUALMENT DARRERE DEL NEGOCI DE CA L'ÀNGEL 

Avia_Ca_l'Angel.png

MARIA BACH SELVA

La Padrina, pilar fonamental de Ca l’Àngel. Tot i que gaudeix d’una merescuda jubilació, sempre està disposada a donar-nos un cop de mà i els millors consells per tirar endavant el negoci familiar que amb tant d’esforç van tirar endavant.

equip_6.png

MARIA CAPDEVILA BACH

La propietària. Qui regenta la carnisseria física del poble de Peramola, té la mà trencada a l’hora d’aconsellar quina és la millor peça o el millor tall segons les preferències de cada client.

També és l’encarregada de la producció d’embotits seguint el mètode tradicional dels nostres avantpassats. Segueix el negoci familiar amb una gran dedicació i il·lusió.

equip_7.png

JOSEP MARIA ORRIT

El propietari. Juntament amb la Maria, són qui gestionen actualment el negoci de Ca l’Àngel, amb projecció de fer traspàs del negoci familiar als seus dos fills, en Josep i la Gemma.

A part de la direcció de l’empresa, és el principal encarregat de comercialitzar la carn de xai del nostre propi ramat. Ell coneix millor que ningú els grans atributs de la carn que produïm i venem als amants de la carn de pastura.

equip_9.png

JOSEP ORRIT

El fill de la Maria i el Josep Mª. Vinculat des de ben petit al negoci familiar, és l’encarregat de cuidar i vetllar pel benestar animal del nostre ramat.

Per oferir una carn de qualitat, gustosa i tendra és vital un bon maneig del bestiar.

equip_8.png

GEMMA ORRIT

La filla de la Maria i el Josep Mª. És qui regenta la carnisseria online, l’encarregada de la part de qualitat i promoció de tots els productes de Ca l’Àngel. La que vetlla perquè la teva comanda arribi a casa teva amb les millors condicions.

VOLS CONTACTAR AMB ALGÚ DE NOSALTRES?

bottom of page