Uns anys més tard el fill del matrimoni, Àngel Orrit i la seva esposa Elvira Armengol, van fer un pas més i van llogar la carnisseria de Peramola, propietat de l’ajuntament. L’any 1948 la van comprar.

 

L’any 1961, quan Josep Orrit, que conforma la tercera generació d’aquesta història, es casa amb Maria Bach decideixen deixar de ser mitgers i  dedicar-se exlusivament a explotar el su propi ramat i a la carnisseria. 

 

La Carnisseria Àngel, estava ubicada al carrer major de Peramola fins l’any 1983 quan es va traslladar a l’Avinguda Roser Roca, i allà segueix fins a dia d’avui.

 

L'any 1927, Concepció Selva i el seu marit Àngel Orrit, van començar  la tradició xarcutera de la família Àngel.

Per aquella època, la família menava les terres i cuidava el bestiar d'una de les cases riques del poble, però les ganes de prosperar els van dur a pensar noves maneres de guanyar-se la vida, i van decidir començar a vendre xais, per peces i des de l’entrada de casa seva, als veïns del poble.

Actualment Maria Capdevila i Josep Mª Orrit són la quarta generació de carnissers i regenten l’establiment juntament amb els seus fills, Gemma i Josep.

 

El tipus de producte ha canviat durant els anys, les generacions s’han anat adaptant a les noves tecnologies i als nous gustos de la societat, però segueixen conservant la genuïnitat dels productes gràcies a l’elaboració artesanal i als productes de proximitat.